Oldal nyomtatása

R134a Hűtőközeggel működő Ecotechnics klímaberendezések

Berendezések R134a Hűtőközegre:

Az új ECK NEXT különböző típusú hűtőközegekhez használható. A jövő-orientált és prémium minőségű alkatrészek teszik az ECK NEXT berendezést értékessé. Nyomtatóval.

(Az ár a tömlőkészlettel együtt értendő.)

BŐVEBBEN…

2 250 € + ÁFA

Az ECK NEXT PRO HIBRID különböző típusú hűtőközegekhez készült. Az ECK NEXT PRO kiegészítő olaj- / és kontrasztanyag tartállyal és belső tartály melegítővel gazdagítja a berendezést. A hibrid funkció alapfelszereltség. További opcionális funkciók teszik ezt az állomást gyors és rugalmas megoldássá.

(Az ár a tömlőkészlettel együtt értendő.)

BŐVEBBEN…

3 140 € + ÁFA

Az ECK FLAG egy új modell, amelyet különböző típusú hűtőközegekhez terveztek. A jövő-orientált standard funkciók, a WIFI-kapcsolat és a prémium minőségű alkatrészek  az ECK FLAG berendezést méltón teszik a legmodernebb A / C szervizállomások nagykövetének.

(Az ár a tömlőkészlettel együtt értendő.)

BŐVEBBEN…

4 260 € + ÁFA

Az ECK 1900 Premium egy teljesen automatikus A / C szerviz állomás a különböző típusú hűtőközegek újrahasznosításához és újratöltéséhez.

(Az ár a tömlőkészlettel együtt értendő.)

BŐVEBBEN…

3 140 €+ ÁFA

Az ECK 3900 Premium a Black Line terméksorozat legmagasabb teljesítmény- és hatékonysági előírásainak megfelelően ötvözi mindazon összetevőket, aminek eredményeként a termék egy nagyon vonzó és hatékony gépként jelenik meg minden típusú hűtőközegekhez.

BŐVEBBEN…

4 765 € + ÁFA

A Cinquecento 12 a legújabb Ecotecnics modell. Teljesen automata klímatöltő berendezés R134a hűtőközegre.

Nagyon könnyű használni. Az LCD alfanumerikus kijelző egyszerűen végigvezeti a felhasználót a logikus, felhasználóbarát menüben. Nyomtatóval rendelkezik.

Pontos, környezettudatos, kezelőbarát és rendkívül jó ár-értékarányú gép.

(Az ár a tömlőkészlettel és nyomtatóval együtt értendő.)

BŐVEBBEN…

2 292 € + ÁFA

Az Ecotechnics ECK Land egy teljesen automata klímatöltő berendezés R134a hűtőközegre mezőgazdasági és földmunkagépek részére.

Guruló kocsi az ECK Land-hoz 108 €

BŐVEBBEN…

2 799 € + ÁFA

Az Ecotechnics ECK Bus Pro egy teljesen automata klímatöltő berendezés R134a hűtőközegre buszok és haszongépjárművek részére.

BŐVEBBEN…

4 790 € + ÁFA