Oldal nyomtatása

Ecotechnics ECK Next klímatöltő

ECK NEXT klímatöltő

Teljesen automatikus A / C szerviz állomás a különböző típusú hűtőközegek újrafelhasználásához és újratöltéséhez. Az innovatív és exkluzív megoldás lehetővé teszi az R134a vagy a HFO1234yf gáz közvetlenül a műhelyben történő aktiválását. Kiemelkedő ár-érték arányt kínálnak; az 5 ” és a 4,3″ érintőképernyővel nagyon egyszerű a használatuk. Moduláris funkcióival a gép megfelel a legkimagaslóbb igényeknek. A gázelemzővel történő frissítés felismeri a hűtőközeg különböző összetevőit, és az eredmény tájékoztatást nyújt azok százalékos arányáról. Ezen túlmenően ez az innovatív megoldáshoz egy külső analizátor is tartozik (az A / C állomás nem szennyeződik) anélkül, hogy bármilyen külső teret venne igénybe.

A Hybrid Kit és a Wi-Fi kapcsolat opcionális lehetőségek. Az egység fel van szerelve az eredeti Ecotechnics hermetikus univerzális olajjal (AEK285-N) és egy újratölthető tartállyal is. Az Ecotechnics C.A.R. módszer (kompresszoros feltöltés) gyors és pontos töltést tesz lehetővé magas hőmérsékleti körülmények között is. Az innovatív mágnesszelep-rendszeren alapuló fejlett technológiával az ECK NEXT típusok 20% -kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint az előző modellek.

A motorkerékpár-ipar tervező-szakértője által létrehozott futurisztikus tervezés a gépet úgy alkotta meg, hogy előtérbe helyezte az évek során az Ecotechnics által összegyűjtött, számtalan műhelyből származó információkat.

Az eredmény könnyen kezelhető berendezést produkált: kevesebb, mint 30 ” szükséges a forgó vezérlőpanel megnyitásához és kevesebb, mint 2 perc mindkét műanyag burkolat eltávolításához és az összes belső alkatrész eléréséhez. Továbbá az ECK NEXT kiváló manőverezhetőséget biztosít a két kerék közötti jelentős tengelyirányú távolság miatt. Felhasználóbarát jellemzői: a nyomásmérők és az érintőképernyő tökéletesen illeszkedik a kiváló ergonómiai tulajdonságokhoz.

Műszaki jellemzők: