Oldal nyomtatása

Kapcsolat

Üdvözlöm!
Hanich Attila gépészmérnök vagyok. Több mint 15 éve foglalkozom gépjárművizsgáló berendezések, valamint kamion (illetve autóbusz) mosók forgalmazásával, kalibrálásával, javításával az ország egész területén, illetve a környező országok határ menti régióiban.
Az elmúlt időszakban jelentős elméleti és gyakorlati szakmai tapasztalatra tettem szert, amelynek eredményeként a kereskedelmi tevékenységhez kapcsolódóan betanítást, tanácsadást is végzek a karbantartási és javítási feladatok mellett. Ügyfélkörömet a kis és közepes garázsipari vállalkozásokon túl az ismert autómárkák képviseletei, illetve logisztikai cégek képezik.
Tevékenységi köröm része a használt gépek forgalmazása is, amelyet minden esetben megelőz egy minden részegységre kiterjedő átvizsgálás, szükség esetén műszaki és esztétikai javítás.
2014 februárjától Zaladiag néven önálló termékcsalád bevezetését kezdtem meg a hazai piacon, ennek megfelelően új arculatot és logót kapott vállalkozásom. A Zaladiag  termékek versenyképes áron a harmonizált európai szabványnak (CE) megfelelő minőségben kínálnak alternatívákat a garázsiparral foglalkozó vállalkozások részére.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, a megadott elérhetőségeimen várom megtisztelő hívását a konstruktív és eredményes együttműködés jegyében.
szerviz forgalmazas kalibralas

 

Zaladiag Kft.
8900 Zalaegerszeg,

Liget utca 31.

Mobil:+36 20 367 5577

Iroda: +36 30 990 7719

Irodai ügyfélfogadás csak előzetes bejelentkezés után.

www.zaladiag.hu

zaladiag@zaladiag.hu

Facebook: zaladiag