Oldal nyomtatása

Hírek

2021.04.02

Cégünk szolgáltatásainak körét bővítettük.

Vállaljuk Jármű emelőgépek fővizsgálatát és szerkezeti vizsgálatát szakértővel:

Ellenőrizzük, hogy a járműemelő üzemeltethető-e rendeltetésszerűen és biztonságosan, megfelel-e a használati utasítás-, és a rá vonatkozó szabályok előírásainak.

A vizsgálatok elvégzését a járműemelő dokumentációjában rögzítjük, nyilatkozunk a járműemelő állapotáról, helyszíni szakmai tanácsadással segítjük a felhasználókat.

A fővizsgálat időköze a gyártás időpontjától számított kilenc évig: 3 év,

kilenc év után 2 év.

Szerkezeti vizsgálat időköze 4 hónap.

Időszakos biztonsági felülvizsgálatot legalább ötévenként, vagy a járműemelő környezetének megváltozásakor kell elvégezni, kivéve, ha a gyártó ennél rövidebb gyakoriságot ír elő.

Keressen minket bizalommal!

2020.06.26

Termékkínálatunkat  a Lengyel Kart kerékmosókkal bővítettük. A Kart 13 éve specializálódott az automata kerékmosók gyártására. Elsőként mutatták be az integrált vízmelegítő rendszert. Kifejezetten tehergépjármű kerekekhez tervezett modellek teljesen egyediek a világon. Büszkék a kerékmosók minőségére és megbízhatóságára, ez az oka annak, hogy a WULKAN felismerhető és nagyra becsült márka . A Kart WULKAN kerékmosók CE megfelelőek és ISO 9001-2008 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tekintse meg kínálatunkat:

http://www.zaladiag.hu/kerekmosok/

2019.11.08

Megkezdtük saját márkás berendezéseink forgalmazását (csápos emelők, kerékkiegyensúlyozók, kerékszerelő gépek). Termékeinket egy kínai óriásvállalat biztosítja, mely 2005-óta foglalkozik garázsipari termékek gyártásával. A szervizhátteret cégünk biztosítja. Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük ügyfeleink igényei szerint.

2019.10.17

A Beissbarth kerékkiegyensúlyozó gépek új típusai  kerültek piacra: MT 837 L, MT 847 L, MT857 L.

Az új sorozat standard felszereltségei

  • Laser vonal 6 óra állásában.

  • Gyors mérési ciklus (1,5 s-al gyorsabb előző típusánál).

  • Integrált LED világítás.

  • Új grafikus felület.

  • Új belső adatkar.

  • Új ergonómikus fékpedál.

2019.10.05

Megjelent az új Beissbarth MS 63 S kerékszerelő gép. A régről jól ismert MS 63 sorozat exkluzív külsővel, erősített kivitelben került gyártásra megtartva az ms 63 jól bevált mechanizmusait. Széles típusválasztékban kapható: szürke vagy kék design, 220V vagy 400V, IT-s verzió, de létezik 1 és 2 sebességes változatban is. Akik motorkerékpár szereléssel foglalkoznak, a gyártó nekik is kedvezett a MS 63 S bike típussal. Az MS 63 S 27 féle változatban és már 550.000 Ft+ÁFA ártól elérhető. Kérje ajánlatunkat!

2019.08.28

Új olasz Ecotechnics 2019-es modell, exluziv külsővel! Teljesen automatikus A / C szerviz állomás a különböző típusú hűtőközegek újrafelhasználásához és újratöltéséhez. Az innovatív és exkluzív megoldás lehetővé teszi az R134a vagy a HFO1234yf gáz közvetlenül a műhelyben történő aktiválását. Az ECK NEXT kiemelkedő ár-érték arányt kínál; az 5 ”-os érintőképernyővel nagyon egyszerű a használata.

Bevezető akciós áron:http://www.zaladiag.hu/akciok/