Oldal nyomtatása

Forgalmazás

2014-től megkezdtük a Zaladiag termékcsalád bevezetését a hazai piacon. Ennek megfelelően új arculatot és logót kapott a vállalkozás. Mostanra ezek a berendezések rendkívül közkedveltek ügyfeleink körében  kitűnő ár-érték arányuknak és megbízhatóságuknak köszönhetően. Különböző emelők, kerékkiegyensúlyozók és kerékszerelők közül válogathatnak a hozzánk betérők. A Zaladiag termékek versenyképes áron a harmonizált európai szabványnak (CE) megfelelő minőségben kínálnak alternatívákat a garázsiparral foglalkozó vállalkozások részére.

Beissbarth diagnosztizáló és szervizberendezések: A német Beissbarth cég élen jár a kerékszerelés és futóműállítás területén szakembereinek nagymértékű technológiai hagyományaira és tudására támaszkodva. Berendezéseik előnyei a minőség, megbízhatóság és innovatív technológia. Nálunk megtalálja a Beissbarth cég összes kerékszerelő, futóműállító, kerékkiegyensúlyozó, emelő, klímatöltő és fényszóró beállító berendezését.

Ecotechnics klímatöltők: Az 1995 óta működő cég mára már világvezető a klímatöltő berendezések és ezek kiegészítőinek gyártása terén. Az Ecotechnics berendezések esetében a gyártási tapasztalat és a kiváló minőség együtt garantálja a felhasználói elégedettséget. Az olasz márka széles típusválasztéka, a magas minőség, a formatervezett design és a környezetbarát működés megfelel minden vevői követelménynek.

Használt gépek: Tevékenységi körünk része a használt gépek forgalmazása is, amelyet minden esetben megelőz egy minden részegységre kiterjedő átvizsgálás, szükség esetén műszaki és esztétikai javítás.

Ügyfeleink az ország egész területéről, illetve a környező országok határ menti régióiból is visszatérnek hozzánk. Célunk az állandó minőség, megbízhatóság és a kitűnő ár-értékarány biztosítása minden kis és nagy vállalkozás részére is. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, a megadott elérhetőségeken várjuk megtisztelő hívását a konstruktív és eredményes együttműködés jegyében.

Zaladiag Kft.

Hanich Attila ügyvezető
8900 Zalaegerszeg Liget utca 31.
+36/20 367 5577

www.zaladiag.hu
zaladiag@zaladiag.hu

Facebook: Zaladiag