Oldal nyomtatása

Ecotechnics ECK-FLAG klímatöltő

ECK FLAG klímatöltő

Teljesen automata A / C klímatöltő a különböző típusú hűtőközegek újrahasznosításához és újratöltéséhez. Az innovatív és exkluzív megoldás lehetővé teszi az R134a vagy HFO1234yf gáz közvetlenül a műhelyben történő aktiválását. Az ECK FLAG az Ecotechnics berendezések legmodernebb változata, például Wi-Fi kapcsolatra is lehetőséget biztosít.Jellemző rá a nagyon tiszta és biztonságos hibrid funkció és nyomáspróba. A menürendszer intuitív, professzionális, egyszerű és a géppel való gyors munkához tervezték. A 7 ”-os színes érintőképernyő speciális felhasználói élményt nyújt. Az egység fel van szerelve az eredeti Ecotechnics hermetikus univerzális olajjal és festékkel (AEK285-N, AEK270-N), valamint hermetikus és újratölthető tartályokkal is. Az ECK FLAG az innovatív mágnesszelep-rendszeren alapuló fejlett technológiájával kevesebb, mint 20% energiát fogyaszt az előző modellekhez képest. A gázelemzővel történő frissítés felismeri a hűtőközeg különböző összetevőit, és az eredmény tájékoztat azok százalékos arányáról. Ezen túlmenően ez az innovatív megoldás egy külső elemző is (az A / C állomás szennyeződése nélkül) anélkül, hogy extra helyet foglalna el.

A motorkerékpár-ipar tervező-szakértője által létrehozott futurisztikus tervezés a gépet úgy alkotta meg, hogy előtérbe helyezte az évek során az Ecotechnics által összegyűjtött, számtalan műhelyből származó információkat.. Az eredmény egy könnyen kezelhető berendezés lett: kevesebb, mint 30” szükséges a forgó vezérlőpanel megnyitásához és kevesebb, mint 2 perc mindkét műanyag burkolat eltávolításához és az összes belső alkatrész eléréséhez. Továbbá az ECK FLAG kiváló irányíthatóságot biztosít a két kerék közötti jelentős tengelyirányú távolság miatt.

Felhasználóbarát jellemzők: a nyomásmérők és az érintőképernyő tökéletesen illeszkedik a kiváló ergonómiai tulajdonságokhoz.

Műszaki jellemzők